Kantoor

Werkwijze

Wij zijn specialisten. Wij hebben ons daarom toegelegd op één gebied, het Arbeidsrecht. Door deze specialisatie kunnen we juridische bijstand op hoog niveau leveren. Door voortdurende bijscholing, onderlinge jurisprudentiebesprekingen en externe intervisie houden we onze kennis op peil. Onze cliënt heeft een vaste advocaat. Één aanspreekpunt, één iemand die de regie van uw zaak in handen heeft en die u van rechtsbijstand voorziet. In bepaalde gevallen wordt door meerdere advocaten aan één zaak gewerkt. In geval van complexere, grotere zaken is op die manier de kwaliteit gewaarborgd.

 

 

 

Tarieven

Wij werken in beginsel op basis van een uurtarief. Maar vaste prijsafspraken behoren ook tot de mogelijkheden. Wij streven naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hierdoor bieden wij scherpe tarieven. Wij behandelen geen zaken op het gebied van gefinancierde rechtsbijstand. De overeenkomst van opdracht wordt gesloten tussen de maatschap Corbeek Oudshoorn advocaten en de cliënt.

Reviews (Google)

Benieuwd naar de ervaringen van onze cliënten? Kijk dan even op de reviews van ons kantoor op Google (link).

Ons kantoor is tevens aangesloten bij De Geschillencommissie Advocatuur (Consumenten en Zakelijk).

Google Reviews

Excuus voor mijn alias Piet Snot. Die heb ik nu eenmaal ooit zo aangemaakt en weet niet hoe ik die moet verwijderen. Ik heb bij een arbeidsconflict de juridische hulp ingeroepen van Daniël Corbeek en heb daar geen moment spijt van gehad. Hij is zeer benaderbaar, deskundig, reageert snel en heeft mij een veilig gevoel gegeven in een tijd die behoorlijk ingrijpend was. Ik ben er ook van overtuigd dat hij er het maximale voor mij heeft uitgehaald. Ik kan hem van harte aanbevelen! Henk
Zeer prettig en kundig bijgestaan door Daniël Corbeek. Goed advies, open, benaderbaar, vriendelijk en mét resultaat waar ik heel blij mee ben. Veel dank!
Prettig en professioneel ondersteund door Daniël; hij gaf gedegen uitleg over de mogelijkheden en keuzes die gemaakt kunnen worden. Echt een aanrader!
Ik ben blij dat ik de diensten van deze arbeidsrecht advocaat, Gunnar Oudshoorn, heb ingeschakeld. De professionaliteit en toewijding waarmee mijn zaak werd behandeld, waren indrukwekkend. De advocaat was goed geïnformeerd, communicatief en wist mijn zorgen effectief aan te pakken. Dankzij hun inzet kreeg ik het gevoel dat mijn belangen serieus werden genomen. Ik zou deze advocaat zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar deskundige hulp op het gebied van arbeidsrecht.
Zeer goede en professionele advocaat. Kan de Heer Oudshoorn aan iedereen aanraden.