Ik ben geboren in Arnhem en heb Nederlands recht gestudeerd in Nijmegen. Na zeven jaar als advocaat gewerkt te hebben, ben ik in 2006 een eigen kantoor in Arnhem begonnen. Na het volgen van diverse specialisatie-opleidingen mag ik mij specialist in arbeidsrechtelijke zaken noemen. Binnen mijn praktijk sta ik ook professionele sporters bij (voornamelijk voetbal gerelateerde zaken). Met ingang van 1 juli 2020 heb ik mij met Gunnar Oudshoorn gevestigd aan het Velperplein op de bovenste verdieping van het oude V&D-kantoor, dat nu "Journey" heet.

Specialiseren is een bewuste en noodzakelijke keuze. Je kan dan op die specifieke gebieden kwaliteit leveren. In de basis sluit het kantoor aan bij wie wij zijn. Het is hier dus geen stijf advocatenkantoor, maar ‘je en jij’. We zijn laagdrempelig en eerlijk: als iets er niet in zit dan zeggen we dat ook.

Gemoedsrust

Mijn insteek in een zaak is allereerst te kijken naar de onderneming en de mens die ik voor me heb, naar waar zijn of haar belang zit en dan werk ik toe naar de best passende oplossing. Moet je procederen voor een paar duizend euro? Of ben je als cliënt beter af met gemoedsrust?  Ook daarom ben ik voor mijn cliënten altijd bereikbaar. Soms verstuurt een tegenpartij op vrijdag een brief, die dan op zaterdagochtend op de mat valt. Dan druk ik mijn cliënt vooral op het hart te bellen, zodat ik haar of hem gerust kan stellen. Als een zaak het nodig heeft, kan ik er ook ‘invliegen’. Dat maakt duidelijk dat je cliënt niet met zich laat sollen. Iedere zaak kent altijd zijn eigen aanpak.

Klein blijven

Het is een bewuste keuze van ons kantoor om kleinschalig te zijn. We weten van elkaar wat er speelt: zowel op zaaksniveau  als op het persoonlijke vlak. Cliënten merken dat we het sociale aspect belangrijk vinden, goed benaderbaar zijn en laagdrempelig. Dat spreekt zich rond en dat merken we. Onze cliënten komen echt uit het hele land.

Best passende resultaat

We steken veel tijd in het onderling sparren. Daardoor lopen we natuurlijk omzet mis, maar het verhoogt de kwaliteit van ons werk. En die kwaliteit draagt bij aan ons streven om duurzame relaties met onze cliënten aan te gaan. Ik hoop dat onze cliënten, wanneer ze over ons praten, vertellen dat wij goed hebben gekeken naar wat voor hen belangrijk was en dat onze strategie uiteindelijk tot het best passende resultaat heeft geleid.

Daniël heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Sinds 1999 ben ik advocaat. In 2006 heb ik de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond.

Ik ben als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Lidmaatschappen

Keurmerk